Регистър на строителството

ДАВИДОВ - А И Т - АНГЕЛ ДАВИДОВ ET, Град Сандански

ДАВИДОВ - А И Т - АНГЕЛ ДАВИДОВ ET
Информация

ДАВИДОВ - А И Т - АНГЕЛ ДАВИДОВ ET

Давидов - АИТ - Ангел Давидов ЕТ е създадена през 2005 година със седалище град Сандански.

 

Започва своята дейност като фирма за Al и PVC дограма. През годините фирмата разширява обхвата на дейността си и асортимента на предлаганите услуги.

 

Занимава се с производствени, монтажни и строителни работи. 

 

Фирмата извършва комплексни строителни, ремонти и довършителни работи - монтиране на парапети на тераси и стълбища, дизайн и изработка на декоративни елементи по стени и тавани, окачени тавани от гипсокартон, преградни стени от гипсокартон, електроинсталации, водопровод и канализация и други.

 

Ако Ви предстои ремонт на вашия дом или офис, ако търсите партньор в строителството - потърсете Давидов, фирма притежаваща необходимия опит, техника и квалифицирана строителна бригада, за да организира и изпълни бързо и качествено всеки заявен ремонт.

 

Давидов е фирма с професионално и отговорно отношение към работата, с индивидуален подход към всеки клиент. Разполага с модерно оборудване. Работи с висококачествени материали и предоставя комплексно и качествено обслужване.

 

За времето на своето съществуване фирма Давидов - АИТ - Ангел Давидов ЕТ се е утвърдила и наложила, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Контакти

Семеен хотел нели

Град Сандански, Община Сандански, македония13
GSM: 0879005535

Галерия

Още Строителни фирми в Община Сандански