Регистър на строителството

ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ - ВАРНА ООД, Град Варна

ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ - ВАРНА ООД
Информация

ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ - ВАРНА ООД


Водоснабдяване и канализация ООД - Варна е фирма, която се занимава с водоснабдяване, канализация и пречистване на отпадните води, инженерингова дейност, както в България, така и в чужбина.

 

Водното дружество поддържа, експлоатира и стопанисва водоснабдителните и канализационните мрежи, системи, съоръжения и пречиствателни станции на територията на Варненска област, с население общо 461 126 жители в сто петдесет и осем населени места, в дванадесет общини, като в това число влизат десвет града с население 362 967 души.

 

Във фирмата работят 1 600 специалисти, квалифицирани професионалисти, обслужващи системата на водоснабдяване и канализация, осигуряващи питейна вода и пречистване на отпадните води за цялото население във Варненския регион. 

 

ВиК ООД - Варна е дружество с 51% държавно участие и 49% - собственост на общините Аврен, Аксаково, Бяла, Варна, Вълчи дол, Девня, Дългопол, Провадия и Суворово.

 

Чрез висококвалифицирания и отговорен екип на дружеството ВиК ООД - Варна поддържа и обслужва над 4300 km водоснабдителна мрежа, от които 1100 са на територията на града, както и около 800 000м канализации, като общият брой на сондажите е седемдесет и девет.

 

Помпените станции от тип Б са 235, канализациите - двадесет и две, а цялостно инсталираната мощност на дружеството възлиза на 69 350 киловата.

 

В необратимо действие са и тринадесет пречиствателни станции на отпадни води, като дневната консумация на вода е 3500 л/сек.

Контакти

Къща Незабравка

Град Варна, Община Варна, Ул. Димо Хаджидимов
Телефон: 052509999

Галерия

Още Строителни фирми в Община Варна

Бул-Марк ООД

Бул-Марк ООД, Варна

Бул - Марк ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дългогодишен опит в изграждането, ремонта, реконструкцията и модернизацията на електроенергийни обекти на сгради и съоръжения с пром

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Ива 95 ЕООД

Ива 95 ЕООД, Варна

Ива 95 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1995 год. със седалище и адрес на управление град Варна, ул. Баба Рада №8. Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сфер

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе