Регистър на строителството

Вито 95 ООД, Град Стара Загора

вито 95

вито 95, вито 95 оод, вито 95 оод стара загора, вито 95 стара загора, препоръчан строителен предприемач стара загора, строителен предприемач стара загора, строителна фирма стара загота

Вито 95 ООД
Информация

Информация

Вито - 95 ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Стара Загора, ул. Боруйград №73.

 

Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Вито - 95 е дружество регистрирано по търговския закон на 23.01.1995 година в Старозагорския окръжен съд от инженер Тони Русев, начело на екип инженери и технически ръководители, притежаващи доказан дългогодишен опит в изпълнение на големи проекти в промишленото строителство на България и чужбина.

 

Продължител на дейността на ЕТ Вито-Тони Русев - учредена през 1991 год., наследявайки натрупаният богат управленски и строителен опит.

 

Вито - 95 успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в не само в региона, но и в цялата страна.

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения, строително - монтажни и довършителни работи, производство и монтаж на стоманени конструкции. Непрекъснато разширява спектъра на предлаганите дейности и услуги.

 

Предлага инженерингови услуги в партньорство с фирма Стакс ООД. За сложни в техническо отношение проблеми фирмата си сътрудничи и ползва услугите на Научно-изследователския строителен институт - София.

 

Строителната компания разполага с производствена база в гр. Стара Загора, кв. Индустриален, напълно оборудвана с машини и съоръжения, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.

 

От 2004 год. има разработена и сертифицирана Система за контрол, допълнена със стандартите по опазване на околната среда, безопасност, здравословни и безопасни условия на труд, и е пре-сертифицирана, като Интегрирана система за управление.

 

Вито - 95 ООД налага стриктна фирмена политика за здравословни и безопасни условия на труд, опазване на околната среда, обща безопасност и качество на изпълнените работи.

 

Строителната компания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Вито - 95 е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Компанията се представлява от инж. Тони Илчев Русев в качеството на Управител.

Контакти

Семеен хотел Варна

Телефон: 042600905
GSM: 0888213596, 0887280123, 0887304854, 0887621096
Факс: 042600905
Интернет сайт: www.vitobg.eu

Галерия

Вито 95 ООД
Вито 95 ООД
Вито 95 ООД
Вито 95 ООД
Вито 95 ООД
Вито 95 ООД
Вито 95 ООД
Вито 95 ООД
Вито 95 ООД
Вито 95 ООД
Вито 95 ООД
Вито 95 ООД

Още Строителни фирми в Град Стара Загора

Регистър на строителството

КУЛИ И КОМИНИ ЕООД, Стара Загора

Фирма КУЛИ И КОМИНИ ЕООД е със седалище в град Стара Загора. Дружеството е специализирано в областта на строителството. КУЛИ И КОМИНИ ЕООД извършва строителство на промишлени съоръжения. &nb