Регистър на строителството

ВИП 2005 ООД, Град Несебър - Апартаменти за продажба

ВИП 2005 ООД
Апартаменти за продажба

Апартаменти за продажба

ВИП 2005 OOД предлага :

 


Комплексът VIP STYLE е идеалното място за почивка в к.к. Слънчев Бряг с красивите си плажни ивици и примамливото синьо море, където може да се наслаждите на приятелска и семейна атмосфера, която е същността на комплекса. Просторните самостоятелни апартаменти са луксозно обзаведени, предлагащи всички удобства и комфорт по време на Вашата почивка на красивия черноморскияморски бряг. Апартаментите на VIP STYLE предоставят ваканция без компромиси, уникална и неповторима, каквато е и личността на онези, които ги избират и тези, които ги притежават.

 

Разположен в самия център на к.к. Слънчев бряг, последният завършен комплекс на VIP 2005 - VIP IMAGE е оборудван с плувен басейн, паркинг, ресторант, фитнес и спа център. Вие избирате, дали да сте новия обственик на красив дом, изграден и проектиран с най - високо качество и в елегантен стил, в съответствие със стандартите на VIP 2005. С възможност за пазаруване в близко намиращия се малък супермаркет, да ползвате различни медицински центрове, да посещавате множеството магазини, ресторанти и кафенета, също и детски площадки , което прави комплекса идеално място за семейна почивка. За Ваше удобство сградата разполага с асансьор, уютен лоби бар, ресторант, магазини, рецепция и детски кът, СПА център, оборудван със сауна, парна баня, контрастен басейн, масажна и фитнес зони.

 

ВИП 2005 ООД предлага своя нов комплекс ВИП КЛАСИК, който беше открит в началото на 2013 година. Комплекса разполага с модерно оборудвана лоби бар, с кът за сядане във външната градина, предлагащ тишина и спокойствие. ВИП КЛАСИК продължава традициите на фирмата за изграждане на обекти с много високо качество. Предимствата на комплекса са близкото разположение до центъра на к.к. Слънчев бряг и до плажа, който е само на двеста метра, доброто състояние на съществуващата инфраструктура и удобните транспортни комуникации. Комплекса е лесно достъпен, разполага с външен басейн и сауна, налични паркоместа, целогодишно поддържан и охраняван. На шестия етаж на комплекса са разположени луксозни апартаменти с камини, предлагащи невероятна гледка към морето.

 

ВИП ЗОНА е петият проект на ВИП 2005 OOД, който се намира в к.к. Слънчев бряг, в непосредствена близост до Cacao Beach. Клиентите могат да избират между апартаменти с размери от четиридесет и четири и седемдесет квадратни метра на различни цени. Основни предимства на комплекса са близостта му до град Несебър и до плажа, който е само на петстотин метра, доброто състояние на съществуващата инфраструктура и удобните транспортни комуникации. Комплексът е разположен сред красива зелинанна, на тихо и спокойно място, подходящо за една добра почивка.

 

Строителството на комплекс VIP VISION ще започне в началото на 2014 година, с местонахождение к.к. Слънчев бряг, в непосредствена близост до най - популярната част в курорта - Cacao Beach, където луксът се среща с морето. Комплексът е с идеално разположение, давайки визможност да се възползвате напълно от естествената живописна красота и ваканционни атракции на курорта. Самостоятелен комплекс, предлагащ едно-, дву- и тристайни луксозни апартаменти, подходящи за пълна релаксация, с басейн и сауна.

Контакти

ВИП 2005 ООД

Град Несебър, Община Несебър, к.к. Слънчев бряг, комплекс Вип Стил, етаж 1, офис № 1
GSM: 0878284567

Галерия

Още Строителни фирми в Община Несебър