Регистър на строителството

ВИП 2005 ООД, Град Несебър

ВИП 2005 ООД
Информация

ВИП 2005 ООД

ВИП 2005 OOД е създадена през 2005 година.

 

Развива своята дейност в областта на строителството. Фирмата се занинмава със строителство и продажба на апартаменти, намиращи се на различни места в центъра и предградието на к.к. Слънчев Бряг.

 

Новопостроените апартаменти са с високо качество във всеки аспект на своята конструкция и поддръжка.

 

За своя осемгодишен опит в строителството, ВИП 2005 OOД се е наложила и утвърдила, ползвайки се с отлична репутация сред своите клиетни и партньори.

 

Фирмата предлага апартаменти на територията на Слънчев бряг, в комплексите VIP STYLE, VIP CLASSIC, VIP IMAGE, VIP ZONE и VIP VISION.

 

Комплексите предлагат лукс и комфорт, а комбинация от планински въздух и морски бриз ги правят отлично място за почивка. Разположени в Западната част на к.к. Слънчев бряг, само на няколко минути от чудесните плажове на комплекса, близо до центъра, в тих и спокоен район. Комплекси разполагат със сауна, фитнес, открит басейн, двадесет и четири часова охрана и видеонаблюдение.

 

Бъдещи проекти на ВИП 2005 OOД са комлплекс VIP PARK, VIP VIP FUTUR и VIP LOUNGE.

 

В сайта на VIP 2005 www.vip2005.net - можете да намерите подробна информация за ваканционните комплекси, които фирмата предлага за продажба.

 

Курортен комплекс Слънчев Бряг, еднин от най - красивите и посещавани български черноморски курорта, с множество магазини, бутици, ресторанти и кафенета, баровете, клубовете и многобройните казина.

 

Елате тук и намерете своя красив черноморски дом, уникално мястото, на което винаги ще искате да се върнете.

Контакти

ВИП 2005 ООД

Град Несебър, Община Несебър, к.к. Слънчев бряг, комплекс Вип Стил, етаж 1, офис № 1
GSM: 0878284567

Галерия

Още Строителни фирми в Община Несебър