Регистър на строителството

В.ВЕЛИКОВ-К.В ЕООД, Град Варна

В.ВЕЛИКОВ-К.В ЕООД
Информация

Информация

 

В.ВЕЛИКОВ-К.В ЕООД е утвърден и наложил се пазарен лидер в продажбата на строителни материали.

 

Развива дейност от 1993 год. със седалище град Варна, ул. Мир № 1.

 

Официален дистрибутор на всички продукти на Баумит България, Мегахим Русе, Боро Теракол София, Вебер Австрия, Крафт Гърция , Марисан и Колев Русе, Рьофикс, Оргахим Русе, Новол Полша , Хардекс Полша Адиколор италиански декоративни мазилки и други.

 

В.ВЕЛИКОВ-К.В ЕООД предлага богата продуктова гама от бои, лакове и строителни материали, задоволяващи изискванията и на най-претенциозните клиенти.

 

Продуктовата гама включва тониращи системи Хамелекон, Марисан, Боро, Крафт, Рьофикс, с които могат да бъдат тонирани вододисперсионни, алкидни и акрилатни бои, мазилки и лазурни лакове по различни цветови каталози, специално за Вас.

 

В складовата база на В.ВЕЛИКОВ-К.В се поддържат наличности от разнообразни артукули, за да се пести ценното време, пари и усилия на всеки клиент.


Екипът от отлично обучени специалисти, с опит в строителния бранш, са готови да помогнат с консултация при избора на най-подходящите материали, от които се нуждаете.

 

Ако се нуждаете от лоялен партньор, на когото да се доверите за бърза или експресна доставка, качествени продукти, безупречно обслужване, конкурентни цени и професионализъм в строителния сектор, Вашият избор е В.ВЕЛИКОВ-К.В ЕООД.

 

 

Формулата за успех на компанията е : " Нашият най-ценен актив са нашите клиенти и ние във В.Великов-КВ ЕООД винаги мислим за Вас! "

 

 

Контакти

Хотел ПримаСол Магнолия

Град Варна, Община Варна, сп.Писател
Телефон: 052301374

Галерия

Още Строителни фирми в Община Варна

Бул-Марк ООД

Бул-Марк ООД, Варна

Бул - Марк ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дългогодишен опит в изграждането, ремонта, реконструкцията и модернизацията на електроенергийни обекти на сгради и съоръжения с пром

Ригелс ООД

Ригелс ООД, Варна

Ригелс ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

Ива 95 ЕООД

Ива 95 ЕООД, Варна

Ива 95 ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, учредена през 1995 год. със седалище и адрес на управление град Варна, ул. Баба Рада №8. Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сфер

Илекс Инженеринг ЕООД

Илекс Инженеринг ЕООД, Варна

Илекс Инженеринг ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специалзирана в областта на строителния бизнес, натрупала богат опит, утвърдила и наложила се с име на надежден

Каси Аутомейшън ООД

Каси Аутомейшън ООД, Варна

КАСИ Аутомейшън ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания. Доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за к

Дамян Йорданов ЕООД

Дамян Йорданов ЕООД, Варна

Дамян Йорданов ЕООД е съвременна, пазарно ориентира компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сфе