Регистър на строителството

Бекастрой ЕАД, Град Самоков

бекастрой

бекастрой, бекастрой еад, бекастрой еад самоков, бетонови и асфалтобетонови смеси самоков, поддържка и модернизация на пътища самоков, поддържка на градската инфраструктура самоков, производство на асфалтобетонови смеси самоков, производство на бетонови смеси самоков, производство на инертни материали самоков, строителство поддържка и ремонт на пътища самоков, търговия с асфалтобетонови смеси самоков, търговия с бетонови смеси самоков, търговия с инертни материали самоков, фирма за благоустройствено строителство самоков, фирма за зимно почистване самоков, фирма за поддържка на зелени площи самоков, фирма за поддържка на паркинги самоков, фирма за поддържка на спортни съоръжения самоков, фирма за управление на градски отпадъци самоков

Бекастрой ЕАД
Информация

Бекастрой ЕАД

Бекастрой ЕАД - СамоковБекастрой ЕАД е фирма с доказано име, утвърдила се като една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения.


Учредена през 2005 год., специализирана с обхват на дейност в няколко направления:

 

  • благоустройствено строителство;

 

  • зимно почистване;

 

  • поддържане на зелени площи, паркинги и спортни съоръжения;

 

  • управление на градски отпадъци;

 

  • производство и търговия с инертни материали, бетонови и асфалтобетонови смеси;

 

  • строителство, поддържане, ремонт и модернизация на пътища и пътни съоръжения, градски и общински комуникации и инфраструктура.

 

Бекастрой e бързоразвиваща се компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Дружеството притежава сертифицирани асфалтова база, бетонов възел и трошачно-сортировъчна инсталация и има разрешение за добив на инертни материали.

 

Приоритет в работата на команията е предлагане на продукти с най-доброто качество с цел задоволяване потребностите и изискванията на клиентите.

 

Развивайки дейността си, Бекастрой спазва нужните качествени характеристики, за да отговори на изискванията на крайните потребители.

 

В дружеството е внедрена интегрирана система за управление, която обхваща стандартите ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007. То притежава и сертификат за социална отговорност SA 8000:2008. Регистрирано е в Централния професионален регистър на строителя към КСБ по II, IV и V група строежи.

 

Бекастрой e предпочитаният партньор в областта на бизнес, радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

 

КОНТАКТИ


гр. Самоков 2000, ул. Софийско шосе 36

 

Цветанка Пашова
Изпълнителен директор


тел.: (0722) 60049
факс: (0722) 60048
bekastroj@mbox.contact.bg

 

Контакти

Бекастрой ЕАД

Град Самоков, Община Самоков, ул. Софийско шосе 36
Телефон: 072260049
Факс: 072260048

Галерия

Още Строителни фирми в Град Самоков

Регистър на строителството

Ремонт П Строй ЕООД, Самоков

Ремонт П Строй ЕООД е българска компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителство

Регистър на строителството

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ЛАЗОВ, Самоков

Фирма за ремонт на покриви ЛАЗОВ развива своята дейност в областта на строителството, топлоизолации, хидроизолациите на покриви и ремонта на покриви. Има 26 годишен опит в ремонта на всякакъв вид пок

Още Строителни фирми в Община Самоков

Регистър на строителството

ПЕТРОВ БИЛДИНГ ЕООД, Самоков

Фирма Петров Билдинг ЕООД е със седалище град Самоков. Развива своята дейност в областта на строителството. Петров Билдинг ЕООД е второ поколение фирма с традиции в ремонт на покри