Регистър на строителството

БГ ХАУС ООД, Град Брацигово

БГ ХАУС ООД
Информация

БГ ХАУС ООД

БГ Хаус ООД е със седалище град Брацигово.

 

Фирмата е създадена преди повече от седемнадесет години и се занимава с производството на сглобяеми къщи.

 

Сглобяемата къща, означава инвестиция в бъдещето, живот в хармония с природата! Направете своята инвестиция сега, за да спечелите в бъдеще!

 

БГ Хаус ООД ще се погрижи затова, като Ви гарантира за най - доброто качество, комфорт, избор на висококачествени материали и изолации, успешна реализация на индивидуални решения и идеи.

 

Ако желаете Ниско - енергийна или Пасивна къща просто се доверете и потърсете БГ Хаус ООД, безспорния лидер в производството на Луксозни сглобяеми къщи в България.

 

Фирмата предлага производството със затворен цикъл, от закупуването на суровия материал, до направата на финалния продукт, с модерни машини, на водещи фирми от Германия, Франция и Чехия.

 

Във фирмата работят седемдесет висококвалифицирани специалисти с голям опит и дъгогодишен стаж.

 

БГ Хаус ООД разполага със собствена производствена база, обособена на няколко сектора за производство, разположени върху застроена площ от 10 000 квадратни метра.

 

БГ Хаус ООД  има реализирани проекти за сглобяеми къщи в Австрия, Франция, Кипър, Гърция, Турция, Македония и България, както и реализирани проекти за Модулни къщи във Франция.

 

Фирмата работи единствено и само с качествени изолационни материали, които отговарят на Европейските норми за нискоенергийно строителство.

Контакти

Хотел Бяла ряка

Телефон: 035523186

Галерия

Още Строителни фирми в Община Брацигово

Регистър на строителството

БГ ХАУС ООД, Брацигово

БГ Хаус ООД е със седалище град Брацигово. Фирмата е създадена преди повече от седемнадесет години и се занимава с производството на сглобяеми къщи. Сглобяемата къща, означава инвестиция