Регистър на строителството

АГРОГАРАНТ СЕРВИЗ ООД, Град Стара Загора

АГРОГАРАНТ СЕРВИЗ ООД
Информация

Агрогарант Сервиз ООД

 

 

Фирма Агрогарант Сервиз ООД е специализирана в продажбата и дистрибуцията на висококачествена селскостопанска техника и инвентар, употребявани и нови машини и оборудване. Дружеството е със седалище град Стара Загора и е основано през 1994 година.

 

Компанията е оторизиран дистрибутор на световни лидери в производството на селскостопански машини. Фирмата предлага продуктите на световните марки: Claas, Amazone, Regent, Berthoud, Farwick, Kiesling, Schwarte Jansky, Strautmann, Tewe Elektronic, Walterscheid. Освен това компанията е официален представител на Рапид КБ ООД.


Агрогарант Сервиз ООД разполага със собстсвени ремонтни бази и осигурява на своите клиенти, целогодишна диагностика и ремонт както на място, така и при клиент. Фирмата разполага с голяма скалдова база и сервизни помещения в град Стара Загора и мобилни сервизни групи. В сервизната база на фирмата се извършва основен ремонт на двигатели за камиони: Mercedes, MAN, Scania. Извършват се ремонти на сложна селскостопанска техника, монтиране на двигатели Мерцедес на трактори Т150К.


Компанията поддържа наличности от оригинални резервни части и консумативи за машините, които предлага.


Разумните финансови условия и гъвкави лизингови схеми, професионалното о и коректно отношение към клиенти и партньори, фирмата се е утвърдила като предпочитатн и надежден партньор за работа. По този начин се разширява търговската мрежа на дружеството и така разширява своя дял на пазара за земеделска техника.

От 2016 година Агрогарант Сервиз ООД е официален вносител на FarmGem за България.

 

FarmGem предлага на българския пазар пълна гама от полеви пръскачки – навесни,прикачни и самоходни ,както и пръскачки за лозарство и овощарство.

Контакти

АГРОГАРАНТ СЕРВИЗ

Град Стара Загора, Община Стара Загора, ул.Райна Кандева 65Б
Телефон: 042252175

Галерия

Още Строителни фирми в Град Стара Загора

Регистър на строителството

КУЛИ И КОМИНИ ЕООД, Стара Загора

Фирма КУЛИ И КОМИНИ ЕООД е със седалище в град Стара Загора. Дружеството е специализирано в областта на строителството. КУЛИ И КОМИНИ ЕООД извършва строителство на промишлени съоръжения. &nb