Регистър на строителството

ФОРМТРЕЙДИНГ ООД, Град Самоков

ФОРМТРЕЙДИНГ ООД
Информация

ФОРМТРЕЙДИНГ ООД

Формтрейдинг ООД е със седалище град Самокв.

 

Развива своята дейност в областта на строителството и услугите.

 

Занимава се с производство и търговия на бетонови изделия -  настилки, облицовки, декоративни елементи и пластмасови калъпи за изработката им.

 

Формтрейдинг ООД предлага на българския пазар Stigess - декоративни термоизолационни панели и строителен термоизолационен градивен елемент, сандвич система.

 

STIGESS е един бърз, лесен, чист, евтин и много ефективен метод за енергийно - ефективно строене.

 

STIGESS градивни елементи са революционен продукт в строителството със своите изключителни функционални качества и енергийно - ефективни показатели.

 

Елементите са предназначени за изграждане на външни и вътрешни не носещи стени за всички видове обществени, жилищни и многофункционални сгради.

 

Стуктурата на всяка от системите е различна, но най - общо тя може да бъде определена като сандвич, състоящ се от топлоизолационни панели с бетонно тяло от изолационен олекотен бетон между тях.

 

При STIGESS Box и STIGESS Duo бетонното тяло е фабрично, докато при STIGESS Solo, елемнтите играят ролята на остатъчен кофраж и полагането на бетона става на самия обект.

 

Новопостроена сграда със STIGESS елементи е изолирана изцяло. 

 

Новият, уникален продукт - STIGESS декоративни изолационни панели, които са предназначени за топлоизолация. Качествената топлоизолация не е разход, тя е инвестиция, която ще се изплати многократно.

 

Над 75% от изразходваната от домакинствата енергия се използва за отопление и вентилация. По - голямата част от тази енергия се изразходва напразно, поради факта, че сградният фонд в България се състои от сгради без ефективна или никаква изолация.

 

С помощта на  декоративни изолационни панели - STIGESS, Вие ще направите една разумна инвестиция, посредством която ще намалите многократно изразходваната енергия и излишни средства.

Контакти

Хотел апарт Каскадас

Телефон: 072266770

Галерия

Още Строителни фирми в Град Самоков

Регистър на строителството

Ремонт П Строй ЕООД, Самоков

Ремонт П Строй ЕООД е българска компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа. Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителство

Бекастрой ЕАД

Бекастрой ЕАД, Самоков

Бекастрой ЕАД е фирма с доказано име, утвърдила се като една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения. Учредена през 2005 год., специализирана с обхват на

Още Строителни фирми в Община Самоков

Регистър на строителството

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ЛАЗОВ, Самоков

Фирма за ремонт на покриви ЛАЗОВ развива своята дейност в областта на строителството, топлоизолации, хидроизолациите на покриви и ремонта на покриви. Има 26 годишен опит в ремонта на всякакъв вид пок

Регистър на строителството

ПЕТРОВ БИЛДИНГ ЕООД, Самоков

Фирма Петров Билдинг ЕООД е със седалище град Самоков. Развива своята дейност в областта на строителството. Петров Билдинг ЕООД е второ поколение фирма с традиции в ремонт на покри