Регистър на строителството

Темос ООД, Град София

доставка на тръби и елементи софия

доставка на тръби и елементи софия, изграждане на абонатни станции софия, изграждане на отоплителни инсталации софия, изграждане на топлопреносни мрежи софия, инжинерингова дейност софия, качествени строителни работи софия, коректен строителен предприемая софия, лидер в строителния бранш софия, лицензирана иженерингова компания софия, лицензирана строителна компания софия, предпочитана инженерингова компания софия, препоръчана инженерингова компания софия, проектиране на абонатни станции софия, проектиране на отоплителни инсталации софия, проектиране на топлопреносни мрежи софия, темос, темос оод, темос оод софия, тръби и елементи по заявка на клиент софия, узаконяване на топлопреносни мрежи софия

Темос ООД
Информация

Информация

Темос ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дейност насочена в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения.

 

Учредена през 1994 год. специализирана в проектиране, изграждане и узаконяване на топлопреносни мрежи, отоплителни инсталации и абонатни станции.

 

Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Темос ООД e предпочитаният партньор в областта на строителния бизнес за всички онези, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.


Притежава богато портфолио от реализирани обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.

 

Разполага със собствени екипи от опитни строителни специалисти и работни групи, строителна техника и механизация, с които осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


Поддържа партньорски отношения с Logstor Fredericia Alstom, Дания - доставчик на предварително изолираните тръби и елементи за външните топлопроводи; Бруната ООД, ЕТ Мирса, Рамира ООД, Алфа Лавал ООД - достававчици на абонатните станции; Главболгарстрои АД; Балканстрой АД и други.


По предварителна заявка на клиента, Темос ООД извършва доставка на тръби и елементи.


Монтажът на топлопроводите, абонатните станции и вътрешните отоплителни инсталации се извършва от специализирани монтажени екипи на фирмата.


Темос ООД притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено осъществяване на дейността си в условията на лоялна конкуренция и на съвременно Европейско ниво.


Широко стъпила на пазара, Темос ООД се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Налагайки нови стандарти на работа в строителната индустрия, богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в бранша.


Дружеството се представлява от г-н Михаил Попов в качеството на Управител.

Контакти

Хотел Анна Кристина

Град София, Община Столична, Ул. Баба Вида 2
Телефон: 028681015, 029620565, 028624405
Email: temos@abv.bg

Галерия

Темос ООД
Темос ООД
Темос ООД
Темос ООД
Темос ООД
Темос ООД
Темос ООД
Темос ООД
Темос ООД
Темос ООД
Темос ООД
Темос ООД

Още Строителни фирми в Община Столична

Витез Проспект АД

Витез Проспект АД, София

Витез Проспект АД е строителна компания с богат опит, беспорен лидер в изпълнението на големи обекти свързани с пътната инфраструктура в страната, с ясно обособена инженерингова дейност, обхващащ

Джи Пи Груп АД

Джи Пи Груп АД, София

Джи Пи Груп АД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации в качествени строителни решения. Стреми се да отговори на

Оикос - БГ ЕООД

Оикос - БГ ЕООД, София

Оикос - БГ EООД е съвременна, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с над 30-годишен опит и традиции в областта на строителната индустрия, предлагаща интериорни и екстериорни решени

Нова Форма БГ ЕООД

Нова Форма БГ ЕООД, София

Нова Форма БГ ЕООД е учредена през 2005 год. със седалище и адрес на управление град София, ул. Лайош Кошут 10. Специализирана в областта на строителния бизнес, предлагаща качествени решения. Извършв

Трейс БГ ЕООД

Трейс БГ ЕООД, София

Трейс БГ ЕООД е най - голямото дъщерно дружество в структурата на Трейс Груп Холд АД. Правоприемник на дейността и опита на Трейс - София АД, дружество учредено през 2005 година със седалище град Соф

Техно - Пласт ООД

Техно - Пласт ООД, София

Техно - Пласт ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара, с традиции в сферата на индустрията, предлагаща качествени решения в полза на предприемачи, дружес

Гимекспорт АД

Гимекспорт АД, София

Гимекспорт АД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени решения. Учредена пр