Регистър на строителството

Стара Загора Проект ЕООД, Град Стара Загора

бетон по рецепти на клиент стара загора

бетон по рецепти на клиент стара загора, бетон по специални рецепти на клиент, бетони и строителни разтвори стара загора, бетони разтвори стара загора, варови разтвори стара загора, водонепропусклив бетон стара загора, водоплътен бетон стара загора, инертни материали стара загора, качествен бетон на достъпни цени, мразоустойчив бетон стара загора, предписан бетон стара загора, продажба на бетонови смеси стара загора, продажба на инертни материали стара загора, производител на бетонови разтвори стара загора, производител на строителни разтвори стара загора, производство на инертни материали стара загора, стара загора проект, стара загора проект еоод, строителни разтвори стара загора, сулфатоустойчив бетон стара загора, фирма производите на бетон стара загора, цименто пясъчен разтвор стара загора, цименто пясъчни разтвори стара загора

Стара Загора Проект ЕООД
Информация

Стара Загора Проект ООД

Стара Загора Проект ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана българска компания със седалище и адрес на управление град Стара загора, ул. Калояновско шосе 1.


Правоприемник на учредената през 1948 год. Проектанска организация, която до 2000 год. е в структурата на Министерство на регионалното развитие и благоустройство гр. София с основен предмет на дейност - научни изследвания, внедряване, проучване и проектиране в сферата на териториалното устройство, градоустройство, жилищни и обществени сгради и други услуги и дейности.


Стара Загора Проект ЕООД е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране, строителство на, жилищни, промишлени и селскостопански сгради, транспортно - комунални обекти, благоустройство, озеленяване и експертизи.


Стара Загора Проект ЕООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор.


От 2000 г. предметът на дейност на дружеството е насочен предимно в производството на бетонови смеси и варови разтвори.

 

Качеството на продуктите се гарантира от Система за управление на качеството ISO 9001:2000 и Система за производствен контрол на суровините и произвежданите бетони и разтвори.

 

Разполага със собствени ресурси, специализирани транспортни средства: 11 бетоносмесители, 3 бетонпомпи, 3 миксер - помпи и 6 товарни автомобили, посредством които осигурява ефективно обслужване на клиентите.

 

Стара Загора Проект ЕООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 Стара Загора Проект ООД 

Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Стара Загора Проект ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Дружеството се представлява от г-н Аделин Донев в качеството на Управител.

 

 

Контакти

Стара Загора Проект ЕООД

Град Стара Загора, Община Стара Загора, ул. Калояновско шосе 1
Телефон: 042602205
GSM: 0887807150, 0888375171
Факс: 042602245
Интернет сайт: szproekt.com

Галерия

Стара Загора Проект ЕООД
Стара Загора Проект ЕООД
Стара Загора Проект ЕООД
Стара Загора Проект ЕООД
Стара Загора Проект ЕООД
Стара Загора Проект ЕООД
Стара Загора Проект ЕООД

Още Строителни фирми в Град Стара Загора

Регистър на строителството

КУЛИ И КОМИНИ ЕООД, Стара Загора

Фирма КУЛИ И КОМИНИ ЕООД е със седалище в град Стара Загора. Дружеството е специализирано в областта на строителството. КУЛИ И КОМИНИ ЕООД извършва строителство на промишлени съоръжения. &nb