Регистър на строителството

Поливест ЕООД, Град Троян

денонощна погребална агенция рай

денонощна погребална агенция рай, денонощна погребална агенция троян, денонощна траурна агенция рай троян, денонощна траурна агенция троян, изделия от варовик троян, изделия от грани троян, изделия от мрамор троян, изработка на надгробни паметници, изработка на надгробни паметници троян, изработката на камини троян, изработката на кухненски барплотове троян, изработката на настилки троян, надгробни паметници и гробници троян, надгробни паметници троян, настилки от мрамор и гранит троян, обработка на скални материали троян, организация на погребение троян, поливест, поливест еоод, поливест еоод троян, поливест троян, препоръчана траурана агенция троян, скални материали троян, траурна агенция рай, траурна агенция рай троян, траурна дейност троян, траурни услуги 247 троян, цялостна организация на погребение

Поливест ЕООД
Информация

Информация

Поливест ЕООД Троян - обработката на скални материали

 

Поливест ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана фирма, с над 30-годишен опит в обработката на скални материали - мрамор, гранит и варовик.

 

Специализрана в проектиране и изработката на настилки, камини, кухненски барплотове, первази, маси, пейки, стъпала, прагове, надгробни паметници, гробници, облицовки в разнообразни разцветки и форми.

 

Поливест ЕООД притежава богат опит в изработката на надгробни паметници и гробници от гранитни, мраморни плочи и варовик с разнообразен дизайна, разцветка и оформление.

 

Фирмата се е наложила и утвърдила, посредством високото качество в своята работа, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Разполага със собствен производствен цех в с. Ломец - между градовете Ловеч и Троян, в който се изработват различни изделия от висококачествени мрамор, гранит, варовик и др.

 

За удобство на разположение на клиентите е и мострената база находяша се на пътя Троян-Ловеч (срещу мелница Техра).

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на Поливест ЕООД.

 

С репутацията на коректна фирма, благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своя бранш.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа.

Контакти

Семеен хотел Шатев

Град Троян, Община Троян, Бетоловото
GSM: 0878426959, 0878426928
Интернет сайт: polivest.net

Галерия

Поливест ЕООД
Поливест ЕООД
Поливест ЕООД
Поливест ЕООД
Поливест ЕООД
Поливест ЕООД
Поливест ЕООД
Поливест ЕООД
Поливест ЕООД
Поливест ЕООД

Още Строителни фирми в Община Троян

Регистър на строителството

БАЛКАНТРЕЙД ЕООД, Троян

БАЛКАНТРЕЙД ЕООД е фирма със седалище град Троян, ул. академик Ангел Балевски № 23. Динамично развиваща се компания, търгуваща с широка гама от стоки за мебелната промишленост и строит