Регистър на строителството

М Джи Комерс ЕООД, Град Дупница

авторитетна строителна компания дупница

авторитетна строителна компания дупница, качествени стоителни работи дупница, коректен строителен предприемач дупница, лидер в строителния бранш дупница, лицензиран строителен предприемач дупница, лицензирана строителна фирма дупница, м джи комерс, м джи комерс дупница, м джи комерс еоод, м джи комерс еоод дупница, препоръчан строителен предприемач дупница, препоръчана строителна фирма дупница, строителен предприемач дупница, строителна фирма дупница, строителни дейности дупница, строителни дейности и консултации дупница, строителни консултации дупница, строителни работи дупница, строителни услуги дупница, строителство на сгради и съоръжения дупница, фирма лидер в строителството дупница

М Джи Комерс ЕООД
Информация

Информация

М Джи Комерс ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Дупница, ул. Княз Александър Батенберг №28.

 

Фирмата е един от лидерите на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на базата на натрупания богат управленски и строителен опит. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения и строително-монтажни дейности.


Разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


М Джи Комерс ЕООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Философията, която следва през годините е привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика.

 

Дружеството е редовен член на Камарата на строителите в България.

 

Строителната компания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стреми се да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

М Джи Комерс ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.


Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.


Компанията се представлява от г-жа Десислава Георгиева в качеството на Управител.

Контакти

М Джи Комерс ЕООД

Град Дупница, Община Дупница, ул. Княз Александър Батенберг 28
Телефон: 070160434
GSM: 0896744120

Галерия

Още Строителни фирми в Град Дупница

КОЛОР ООД

КОЛОР ООД, Дупница

Колор ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения. Стреми се да отговори на тър

Още Строителни фирми в Община Дупница

КОЛОР ООД

КОЛОР ООД, Дупница

Колор ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща иновации за качествени строителни решения. Стреми се да отговори на тър

Регистър на строителството

М Джи Комерс ЕООД, Дупница

М Джи Комерс ЕООД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище и адрес на управление град Дупница, ул. Княз Александър Батенберг №28. Фирмата е един от лидерите на пазара с традици