Регистър на строителството

Карипов Строй ЕООД, Село Лещак

всички видове строителни работи

всички видове строителни работи, всички видове строителни работи мадан, довършителни строители работи мадан, зидария замазки и мазилки община мадан, карипов строй, карипов строй еоод, коректна строителна фирма лещак, коректна строителна фирма мадан, поставяне на теракот и фаянс мадан, препоръчана строителна фирма мадан, строителна фирма община мадан, строителна фирма сухо строителство мадан, строителни работи община мадан, строителни услуги мадан, строително ремонтни работи мадан, строителство на сради община мадан, топло и хидро изолациионни работи мадан, услуги за боядисване и шпакловка мадан, цялостни строително ремонтни работи мадан

Карипов Строй ЕООД
Информация

Информация

Карипов Строй ЕООД е българска компания, наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Фирмата е един от лидер на пазара с традиции в сферата на строителството. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Карипов Строй ЕООД успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор в региона.

 

Инвестира и реализира проекти в сферата на строителство. Специализирана в извършване на проучване, комплексно проектиране и строителство на всички видове строежи, в т.ч. обществени, битови, промишлени сгради и съоръжения, строително - монтажни работи. Непрекъснато разширява спектъра на предлаганите дейности и услуги.

 

Карипов Строй ЕООД разполага със собствени ресурси, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните дейности.

 

Има реализирани и предадени множество строителни обекти - жилищни и административни сгради от изкоп до въвеждане в експлоатация.

 

Строителната комания се ползва с доверието на финансовите институции и е в състояние да представи фирмени и банкови гаранции за изпълнението на проектите. Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стреми да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.

 

Карипов Строй ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в строителния бранш.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа и осъщестъвяване на проекти.

 

Компанията се представлява от г-н Венцислав Карипов в качеството на Управител.

Контакти

Карипов Строй ЕООД

GSM: 0899733250

Галерия

Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД
Карипов Строй ЕООД

Още Строителни фирми в Община Мадан