Регистър на строителството

ЕВРО ПРОФИЛ 07 ЕООД, Град Първомай

ЕВРО ПРОФИЛ 07 ЕООД
Информация

ЕВРО ПРОФИЛ 07 ЕООД

 

ЕВРО ПРОФИЛ 07 ЕООД е фирма със седалище град Първомай, ул. Стефан Стамболов № 6.

 

Специализирана фирма за производство и монтаж на ПВЦ и Алуминиева дограма, стъклопакети, комарници, вътрешни вертикални и хоризонтални щори, външни ПВЦ и алуминиеви щори, сенници, козирки, ролетни и интериорни врати.

 

Разполага с екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит, гарантиращи бързи и висококавествени услуги.

 

Евро Профил 07 ЕООД непрекъснато увеличава своя асортимент, като го прави по - привликателен от страна на качество и цени.


Много често клиентите се колебаят, какво да изберат - алуминиева или PVC дограма. Евро Профил 07 ЕООД отгаваря на този въпрос с качество и ценово сравнение между двете дограми, предоставяйки им компетента информация, а клиента решава какво да избере.

 

Алуминиевият профил е изработен изцяло от чист алуминий, неговата конструкциия е изключително лека, като придава на пространството максимално изчистен вид. Използва се за вътрешни и външни фасади.


PVC Профили - със своята 3, 4 и новата 5 камерна система, осигуряват висока топло- и хидроизолация дори и при най - тежките климатични условия. Богатият избор на профили позволява лесен избор на желаният дизайн.

 

Амбицията на Евро Профил 07 ЕООД е да разширява последователно богатата гама изделия от PVC и алуминиеви профили, като се стреми да задоволи изискванията и предпочитанията на своите клиенти.

 

Фирмата изработва PVC дограма на ишлеме.

 

Телефони за контакт - 0887615676 и 0878615676.

 

Контакти

ЕВРО ПРОФИЛ 07 ЕООД

Град Първомай, Община Първомай, ул. Стефан Стамболов 6
Телефон: 033663607

Галерия

Още Строителни фирми в Община Първомай

Регистър на строителството

ЕВРО ПРОФИЛ 07 ЕООД, Първомай

ЕВРО ПРОФИЛ 07 ЕООД е фирма със седалище град Първомай, ул. Стефан Стамболов № 6. Специализирана фирма за производство и монтаж на ПВЦ и Алуминиева дограма, стъклопакети, комарници, в